Телевизионните предложения на онлайн гигантът Тенсент

Китайският развлекателен гигант Tencent представи на специално събитие в началото на август повече от 60 нови продукции, които са в проект или се очаква да бъдат пуснати в следващите месеци в онлайн платформата.

Създаденият на базата на романа на Сиси Цинхан, сериалът „The Golden Hairpin“ е последната творба на режисьора Лин Ю Фен,който стои за фентъзи романсите „The Journey of Flower“ и „Eternal Love“. В главната роля е Янг Зи, която ще бъде младата Хуанг Зиксиан, обвинена за убийството на семейството си. Нещастният инцидент я принуждава да бяга, за да намери начин да изчисти името си и да разкрие истината. Така тя попада на принц Ли Шубей, в чийто образ ще видим певецът-актьор Крис Ву, който дебютира на малкия екран. Двамата ще трябва да се съюзят, за да разкрият мистерията зад убийството.

 

Другата телевизионна екранизация, която бе представена, е по едноимения роман „Mirror: Twin Cities“.

Историята проследява младото момиче На Шенг, която бяга от дома си в търсене на легендарния рай. Така тя среща морския принц, който я завежда там, но реалността се оказва доста различна от това, което На Шенг си е представяла. Междувременно морския принц се влюбва в Бай Инг, но съдбата ги разделя заради голяма вражда между родовете им. В главните роли ще видим актьорите Ли Юфенг и Юкий Чен.

На събитие бе официално потвърдена и телевизонната адаптация на призовия роман на Джин Юченг „Blossoms“, чийто режисьор ще бъде прочутия Уонг Кар Вай. Актьорът Ху Ге (Nirvana in Fire) ще поеме ролята на главния герой Бао, който минава през падения и възходи, докато гони успеха през турбулентните 90-те години в Шанхай.

По материали от Yesasia

Вашият коментар