Мафиотска драма със Сонг Джунг Ги

Основното трио, което ще участва в мафиотската драма „Vincenzo“ е вече уточнено. Сонг Джунг Ги ще бъде главният герой, а неговите партньори ще са актрисата Чон Йо Бин и певецът-актьор от 2РМ Текьонг.
Сериалът разказва историята на Винченцо – съветник на мафиотски клан, който се налага да избяга от Италия в Корея заради вътрешни конфликти в организацията. Като основен адвокат на мафията, той е известен с хладнокръвието си и брилятните си логически стратегии.
Завърнал се в Корея, Винченцо се съюзява с млада юристка, която работи за най-голямата адвокатска компания в страната. Двамата се заемат да накажат по изобретателен начин корумпираните престъпници чрез методи извън закона. Амбициозната адвокатка е толкова напориста в стремежа си да накаже нарко-престъпниците, че дори не преценява разликата между правилно и грешно.
Като неин защитник ще се яви героят на Текьонг, отново младши юрист, който тя е поела да наставлява. След появата на Винченцо, у него ще се пробуди състезателния дух да се съревновава за вниманието на младата жена.
Сценарият е написан от Пак Дже Бум (Fiery Priest) , а режисьор ще бъде Ким Хи Уон. tvN ще излъчи сериала в началото на 2021.

Вашият коментар