Икута Тома под ръководството на Такаши Мийке

Участниците в новият проект на Такаши Мийке „Mogura no Uta“ бяха обявени преди няколко дни, заедно с поредица от снимки на героите, в които се въплъщават.
Филмът ще е екранизация на поредната манга, а създателят й е Нобору Такахаши. До момента от нея са продадени над 3.5 млн копия, а сред почитателите й се нареждат дори известни музиканти и артисти. Голямата й популярност я прави една от творбите, която феновете с нетърпение чакат да видят реализирана на голям екран.

Основно място в мангата заема Рейджи Кикукава – ченге със силно чувство за справедливост. След като получава тайната задача да се внедри в голяма криминална организация, окончателната му мисия е да я разруши отвътре. За главната роля е нает Икута Тома, а в неговото обкръжение ще видим още Шиничи Цуцуми като лейтенант Масая Хиура, Рийса Нака – полицайката, която е обект на чувствата на Рейджи, комикът Такаши Окамура – като престъпникът с диамантени зъби Исей Некозава, Юске Камиджи като изцяло татуирания наемен убиец Курокен, Такаюки Ямада като член на престъпната банда Акоги-куми.

Режисьорът Такаши Мийке споделя, че е удовлетворил желанието си да направи така, че на всеки 5 минути на екрана да се случва нещо вълнуващо и обещава, че екстремността ще бъде не само гарантирана, но и травматизираща за всеки зрител гимназист.
Филмът няма да пропусне да покаже нелепите ситуации, типични за мангата, като например завързан за препускаща със зверска скорост кола гол мъж.
Снимките на филма приключиха на 11 март, но продукцията ще отнеме още година. Премиерата е обявена за февруари следващата година, а догава остава да се задоволим само с официалния трейлър.

Източник:Nippon cinema

Вашият коментар