Ча Сънг Уон за ролята му в „Best Love“

Кратко интервю по повод участието на актьора Ча Сънг Уон в нашумялата комедия „Best Love” хвърля светлина върху неговото отношение към героя му Док Го Джин и сюжета на сериала.

Каква е причината хората да харесват толкова много „Best Love”?
Сценарият е добър и имаме много добра хармония с Конг Хьо Джин. Тя следва по-естествения и реалистичен актьорски стил, а аз съм по по-техничния, но заедно нашите различни методи си пасват изключително добре.

Какви са основните качества, които трябва да притежава главният герой в една романтична комедия?
Типът на героя в романтичните комедии се променя. В миналото се наблягаше на джентълменското отношение и искреността, но напоследък са все „лоши момчета”. Док Го Джин е различен от досегашните романтични герои. Той е смешен, но същевременно самоуверен. Забавен е и понякога е пакостлив като дете, но от друга страна исках да покажа, че има и романтична страна.

Имаше една забележителна сцена, в която крещяхте на Е Джонг „Дай си ми слиповете!”. За какво си мислите, докато игреате?
Освен че в основата си е романтична комедия, има много елементи, подобни на тези в комиксите. Док Го Джин притежава и шеговита страна, но аз се опитва да не прекрачвам твърде много границата. Преувеличеният смях превръща лицата в смръщени физиономии, а твърде много мелодрама отблъсква хората. Накратко, опитвам се да контролирам играта си между поддържащото ниво и това на главната звезда.

Защо според вас голяма звезда като Док Го Джи се увлича по необичана певица като Ку Е Джонг?
Първо от съчувствие. След като вижда колко упорито работи Е Джонг, без да разбира, той започва да я съжалява. Това води до интерес, което пък му разкрива позитивните й черти, откъдето той започва да я вижда като жена, което разпалва и романтични чувства. В началото той наистина не я харесва, но след няколко срещи тя започва да изглежда не толкова лош човек, а гледката как тя работи с максимално трудолюбие и старание раздвижва чувствата му.

Вие как бихте се чувствали, ако срещнете Ку Е Джонг в реалния живот?
Мисля, че бих я харесал. : )

Какъв тип чувства би трябвало една романтична комедия да дава на зрителите?
Докато гледат драмата, тя трябва да ги кара да пърхат от вълнение. За мъже зрители, тя трябва да провокира мисли като „А, значи това харесват жените, трябва да направя нещо такова”. Аз също научавам много неща чрез този сериал. Когато Е Джонг спи в колата си до нощния клуб, Док Го Джин я вижда отвън, но притиска ръката си към стъклото, което изглежда все едно подпира лицето й. Виждайки колко много се хареса тази сцена на зрителките, ме научи на нещо. : )

В реалния живот?
Не бих го направил. : )

Източник: dramabeans

Вашият коментар