Какво става в Япония

Силното земетресение от 8,9 степен и последвалото разрушително цунами, което удари североизточната част на Япония вчера, постави страната пред едно от най-големите бедствия в историята й. Поради прекъсвания на електричеството и нестабилните мобилни комуникации връзките бяха затруднени, което увеличи още повече притесненията не само на самите японци, но и на хората в чужбина.
За всички фенове, които се тревожат, излиза постоянно информация за потвърдена връзка с различни артисти, изпълнители и групи.
Jpopasia публикува списък с всички, за които до момента се знае, че са добре, който се обновява своевременно
http://www.jpopasia.com/news/jrock-artists-reported-safe::5422.html
Ето още един сайт, който може да следите  http://amamiyarin.livejournal.com/1184459.html

Корейските сайтове също публикуваха информация за техните звезди, които в момента са в Япония.
2NE1, които пристигнаха преди няколко дни за дебюта си, са добре, макар че агенцията им не може да се свърже директно с тях, а е получила информацията от трета страна. Те трябваше да участват в предаването „Music Station“, но не е ясно дали въобще ще бъде излъчено.
За групата KARA също се знае, че са в безопасност и на 12 март може да се върнат в Корея, ако летището бъде отворено.
Джун Су от JYJ, който се е намирал на летището, е споделил, че никога не е изпитвал подобно нещо, когато се е случило земетресението. Той трябва да се върне в Корея днес за фен среща на групата, но не е ясно дали ще успее, след като полетите още са забранени.
Актьорът Ким Джонг Хун е имал насрочена фен среща за 14 март, на която се е очаквали над 15 хиляди души. Заради бедствието, срещата е отменена. Актьорът не е пострадал.
Групата The BOSS, която се е намирала в Япония, също е добре, както съобщават от агенцията им. Самите членове дори са успели да пуснат съобщение в туитер.
Потвърдено е още, че Шин Мин А и Хан Хьо Джо също не са пострадали.
Туитер се оказа най-надеждния източник на информация за всички, тъй като изпълнители и звезди го използваха, за да съобщят, че са добре. Въпреки това продължава да се очаква връзка от още известни лица.

Вашият коментар