„Кой ще пролее сълзи, когато умреш“

Актрисата И Йо Уон, която направи страхотно участие в „Queen Seon-deok“, се завръща с главна роля в предстоящата драма на SBS „49 Days“.
Идеята за две души в едно тяло, която стана популярна след „Secret Garden“, ще бъде изпробвана отново. И Йо Уон ще бъде обладана от душите на Сонг Йе Гьонг и Шин Джи Хьон (актрисата Нам Гю Ри).
Проектът, който е на сценариста Со Хьон Джонг, стоящ зад „Shining Inheritance“ и „Prosecutor Princess“, ще разкаже за момичето от богато семейство Шин Джи Хьон, което изпада в кома след автомобилна катастрофа. Нейният дух получава втори шанс за живот и възможност да се върне в друго тяло – това на Сонг Йе Гьонг. Условието е трима души, освен родителите й, да пролеят искрено сълзи за нея в рамките на 49 дни.
Актьорите, които ще видим от мъжка страна, са Чонг Ил У („My Fair Lady“, „Iljimae Returns „), Чо Гьон Дже(„Three Dads, One Mom“) и Пе Су Бин(„Dong Yi“, „Temptation of an Angel“). Поддържащите роли ще бъдат поети също от познати лица от предишните сериали на сценариста – Ю Джи Ин, Чон Ин Дек, Пан Хьо Джонг и др.
Сериалът ще се излъчи през март, след края на „Sign“.

Вашият коментар