Какво общо има между Ха Джи Уон, Чанг Донг Гон и Ким Дже Джунг

Новината за високобюджетна политическа драма обикаля из корейските сайтове и кара фенове и любители на корейските сериали да потриват доволно ръце. Споменават се доста ярки участници, за които казват, че са почти 90% сигурни. Заглавието е „Hanbando – Drama“, а звездите са Ха Джи Уон, Чанг Донг Гон и певецът Ким Дже Джунг от TVXQ/JYJ.

Темата на драмата не е нещо ново, а напротив – ще изрази една заветна мечта – обединението на корейския полуостров. Предвидили са бюджет за продукцията от 9 млн. долара, което наистина е доста голяма сума. Чанг Донг Гон би трябвало да поеме ролята на президента на обединена Корея, а Ха Джи Уон ще му бъде в опозиция и същевременно ще е стара негова любов. Ким Дже Джунг се очаква да бъде третата главна личност в сериала – човекът, който ще помогне на Чанг Донг Гон да стане президент, ръководител на неговия щаб.
Тримата ще борят да защитят обедина Корея от чуждите сили, които тайно се опитват да се домогнат до новите ресурси.

Цялата история ще бъде подкрепена с модерни компютърни ефекти и военни сцени, в които ще се инвестират огромни суми. Продуценската къща, която ще поеме реализацията, е Lemonrain, която направи миналогодишния „Sungkyunkwan Scandal“. Оттам се надяват тригодишните им усилия по този нов проект да се увенчаят с успех и драмата да влезе в историята.Голям интерес има и от страна на много топ звезди, затова нищо чудно скоро да ни разкрият още някой нов участник.

Стартът на снимачният процес е обявен за юни-юли, а зрителите ще могат да видят „Hanbando – Drama“ през октомври.

Един коментар за “Какво общо има между Ха Джи Уон, Чанг Донг Гон и Ким Дже Джунг

  • 31.01.2011 в 15:05
    Permalink

    Би било доста интересно да видим нa едно място освен щастливо изброените и доста други, все известни корейски звезди. Съдейки по проектите на Чанг Донг Гон, които доста обмисля напоследък, може би се е навил за роля на президент отново, след филмовата му в „Good Morning, Mr. President“. Толкова време очакваме завръщане на тв екрана, всички му фенове със затаен дъх от 2000г насам. Но тук буди интерес и името на Хиро и неговата роля в проекта. Стискам палци. Няма да захващам името на Ха Джи Уон, която последните две години, постоянно снима.
    Но да потърпим малко и ще видим окончателният каст! Очакваме хубави новини!

Вашият коментар