Младото поколение звезди в GANTZ

Официален и доста по-дълъг трейлър бе пуснат за предстоящия филм на Шинске Сато, който ще бъде в две части, – GANTZ .

Продукцията е базирана на дългата манга на Хироя Оку за двама ученици, които умират във влакова катастрофа и биват върнати към живот от мистериозна черна сфера, наречена GANTZ. В главните роли ще видим двама доста популярни актьори. (За кой ли пореден път тази седмица съобщаваме новини за Кеничи Мацуяма… ) Е, и тук той ще е един от основните участници. Другият ще бъде Казунари Ниномия, член на поп групата „Араши“. Героите им ще получат специално разработени костюми, които ще им дадат супер сили, необходими за предстоящите им битки срещу извънземни нашественици. Чрез тези мисии те ще могат да печелят точки, с които ще могат да откупят свободата си.

Останалите участници от актьорския екип са Юрико Йошитака, Каната Хонго, Нацуна Ватанабе и със  специалното участие на впечатляващия Такаюки Ямада.

Първата част, носеща подзаглавието „Zenpen“, ще бъде пусната на 29 януари, а втората „Kouhen“ ще последва по-късно през 2011 на 23 април.

Заслужава да се отбележи, че мангата е продадена в над 13,5 млн. копия в 29 части. Това е и причината продуцентите на филма да обявят, че ще има специално представяне в Щатите в около 300 киносалона, където ще бъде прожектирана лентата една седмица преди премиерата й в Япония.

Вашият коментар