Кейко Китагава ще се пробва като учителка

Младата актриса Кейко Китагава е решила да изпробва нови хоризонти и ще поеме ролята на учителка в начално училище в следващия си проект. Драмата се казва “Akumu-chan” и е базирана на романа “Yume Chigai” на Онда Рику. Жанрово определена като научно-фантастична, книгата разказва за млада жена, която се бори с различни проблеми, чието решение намира в предсказателните си сънища.
В сериала героинята на Кейко Китагава носи името Мутои Аями – на пръв поглед красива, интелигентна и почти перфектна учителка, която обаче прикрива склонността си към интриги и дребнав характер. В нейния клас попада нова ученичка – Кото Юико, която страда от кошмари, свързани с ужасяващи бъдещи събития. Въпреки нежеланието на Аями да бъде въвлечена в каквито и да е проблеми, тя неохотно се съгласява на помогне на Юико и се впуска в разрешаването на различни мистерии, преодолявайки много препятствия по пътя си.
В проекта участие ще вземат още Кимура Манацу като Юико, Кохината Фумио, Юка, Хамата Мари и Окада Кейске. Певецът Гакт също ще направи специално появяване в сериала.
Стартът на продукцията е обявен за октомври.

Вашият коментар