Митани Коки стартира снимките на „Suteki na Kanashibari“

Режисьорът Митани Коки, стоящ за хитовите японски комедии “The Uchoten Hotel” и “The Magic Hour” се е заел с нов проект – „Suteki na Kanashibari“(Once in a Blue Moon). Филмът съчетава, освен хумористичните елементи, и малко съспенс, драма и призрачни истории. Планирана от преди повече от 10 години, продукцията най-накрая ще бъде реализирана, след като режисьорът е набрал необходимата увереност, че ще бъде посрещната добре.
Във филма ще участват няколко познати лица от предишните комедии на Митани – Фукацу Ери, Накай Киичи, Нишида Тошиюки, както нови, но много популярни актьори – Абе Хироши, Такеючи Юко и Асано Таданобу.
Фукацу Ери поема ролята на Еми – треторазреден адвокат с нулеви шансове за развитие, чийто шеф е Абе Хироши. Тя ще се заеме със странното дело на едно убийство. В хотелска стая е убита жена, а основен заподозрян е нейният съпруг. Той обаче твърди, че по времето на инцидента е бил напълно парализиран. Оказва се, че единственият свидетел е 400-годишен призрак на име Рокуби Сарашина(в ролята е Нишида Тошиюки). И Еми решава да го привика на свидетелския стол.
Гост-актьори във филма с епиозодични роли ще имат и утвърдените звезди Карасава Тошиаки, Фукада Кьоко, Сато Коичи и Шинохара Рьоко.
Премирата на продукцията ще бъде през есента.

Източник: Tokyograph

Вашият коментар