Общото между Пепси, Anycall, Попай, Zampana и Макао Парк

Режисьорът Чой Донг Хун ще запази странния си стил от дебютния си филм „The Big Swindle“ и ще го пренесе в предстоящия си проект „The Thieves“. Екшънът разказва за група крадци, които планират да проникнат в казино в Макао и да откраднат диаманта „Сълзата на Слънцето“, чиято стойност е 40 млрд. вона. Изключителен интерес към проекта предизвикват имената на главните герои.
Красивата двайсет и няколко годишна крадла Еникол (Anycall – корейска марка телефони, собственост на Самсунг) е известна с това, че „работи навсякъде“ (закачка с мотото на Anycall) и се захваща с всичко, което има нещо общо с пари. Ролята ще поеме Чон Джи Хьон.
Пепси е жена в края на 30-те, бивша затворничка, която се присъединява към екипа обирджии. Изключително силна личност, която притежава фатална красота. Тя ще бъде лошият в цялата история като бивш партньор на главния герой Макао Парк и бивша негова любов.
Попай е най-силният физически, но с най-нежното сърце в групата. Той си пада по Еникол.
Zampana е нещо като шеф, привлекателна личност, който ще завърже романтични отношения с крадлата. Името му идва от героя на Антъни Куин в италианския филм от 1954 „La Strada“.
И накрая е легендарният Макао Парк – касоразбивач, чийто глас ще се чува и като разказвача във филма. Той ще бъде изигран от Ким Юн Сок, който за пореден път участва в проект на режисьора след „The War Of Flower“, „JEON WOO CHI : The Taoist Wizard“ и „The Big Swindle“.

Вашият коментар