IU впечатлява с нов албум

Не може да се твърди, че IU е обичайната к-рор принцеса, тя впечатлява с невероятно силните си вокали и чудатия си стил. Веднага след излизането на третия й албум,  той покори повечето класации в Корея – като Melon, Dosirak, Soribada, Mnet.com и Bugs. Наред с водещата  „Good Day“, всички останали песни от него самостоятелно се позиционираха сред първите десет.

Специалното издание на  албума „Real“ от 5 000 бройки е също изчерпано и то още преди да е пуснато. Допълнително дори са направени още 4000 поръчки за предварителна доставка.

Към оптимистичната й песен “Good Day” излезе и видеоклип, който можете да видите по-долу.

Последната й изява бе със Сълонг от 2АМ – песента „Nagging“, която бе създадена специално за шоуто „We Got Married“. Тя й донесе първата награда от SBS Inkigayo лятото тази година, последвана от челното място в класацията на KBS Music Bank. Благодарение на това, IU бе избрана да изпълни и песента „Because I’m A Woman“ към сериала „Road No.1“. Не може да не споменем и участието и в OST-то на „Queen Seon Duk“ с „Araro“, където отново бе специално избрана заради „чистия си тон и усещането й за текста“ по думите на музикалния режисьор на драмата.

Вашият коментар