Сътрудничеството между две от най-големите компании за звезди в Корея – JYP Entertainment и KEYEAST ще създаде един нов продукт, отразяващ реалността на популярните личности. Проектът се нарича „Dream High“ – 16-сериен музикален сериал за израстването на млади момичета и момчета в света на корейския шоубизнес. Изгряващите таланти – героите в продукцията, ще учат заедно в академия по театрални и танцови изкуства, затова особено много ще се наблегне на изразяването им чрез песен и танц. Явно това е основната причина в момента да се подбират за ролите не точно актьори, а по-скоро изпълнители, които имат достатъчно опит в сферата (макар че никой няма да оспори мултиталантливия ген на корейците да вършат няколко неща едновременно със завидна лекота и умения).

Обявените до момента участници:

–       Текьон (Taecyeon) – член на групата 2РМ, изявявал се и като актьор в сериала „Cinderella’s Sister”. Героят му ще бъде Джин Гук – опитен танцьор, изгонен от академията, който бива привикан обратно от директора.

–       Уйонг (Wooyoung) – още един младеж от 2РМ, който ще изиграе Кевин – отново танцьор, който ще дойде в академията от чужбина.

–       Ким Су Хьон – много перспективен млад актьор с певчески талант, участвал в драмите „Giant” и „Will It Snow for Christmas?”

–       Сузи – 17-годишната певица от ново изгрялата група Miss A, която ще поеме задачата да се превъплъти като Ку Хе Ми – най-красивото момиче в академията, чиято мечта е да стане най-доброто сопрано в Корея.

С епизодично появяване ще се включат и две големи имена – Пе Йонг Джун и Пак Джин Йонг, които ще съдействат и за музикалното оформление и продукцията на шоуто.

До началото на излъчването му, което се очаква да стане януари месец, ще следим кои ще са останалите нови или вече утвърдени звезди от музикалната и телевизионната сцена. Да се надяваме, че мъжкото и женското присъствие ще бъде балансирано.

Вашият коментар