„Paradise Kiss” с първи трейлър

Джордж и Юкари в “Paradise Kiss”

Мангата на Аи Язава „Paradise Kiss” най-накрая ще се въплъти в игрален филм, след като получи своята аниме адаптация през 2005. Публикувана през далечната 1999, историята вече е преведена на повече от 10 езика и има хиляди почитатели по целия свят.

Какъв е сюжетът – главната героиня на филма – Юкари Хаясака, е ученичка в престижно частно училище в Токио, която се бори с безсмислието и монотонността на живота си, контролирана от строгата си майка. Е, съдбата не е толкова жестока и един ден й предоставя шанс – тя е „отвлечена” от моден скаут със звучното име Джордж Коизуми, който я вербува да стане модел за агенция „Paradise Kiss”. Неочакваните промени в живота на Юкари я карат да се позамисли за своите истински цели и да преоткрие нови хоризонти пред себе си.

Малко странен избор са направили за главна женска роля, тъй като актрисата Китагава Кейко е вече на 24 години и се отдалечава от ученическия образ с последните си роли („Tsuki no Koibito”, „Hana no Ato”, „Hitsudan Hostess”), но популярността й е неоспорима, което явно е оказало влияние. Достоен партньор – в ролята на Джордж, ще й бъде небезизвестния Осаму Мукаи , участвал в „Mei-chan no Shitsuji”, „Atashinchi no Danshi”, „Shinzanmono” и др. Филмът вече е в постпродукция, но се очаква по кината в Япония чак пролетта на следващата година.

Нещо любопитно – веднага след приключването на снимките на филма, Китагава Кейко се е запътила към фризьорския салон, за да си отреже косата, тъй като е трябвало да не го прави, докато се превъплъщава в ролята си като Юкари. Надникнете в трейлъра по-долу, за да се уверите защо.

Вашият коментар