Предстоящи сингли от SHINee, B2ST, GD&TOP

Следващата седмица ще е доста богата в музикално отношение. Горещата вълна започва още от днес. B2ST ще изнесат първия си самостоятелен концерт в Сеул на 12 декември – „Welcome to B2ST Airline“ и ще представят още три нови песни, които не са издавани досега. Едната от тях е изготвена съвместно с Davichi и ще бъде пусната като сингъл на 17 декември. Говори се, че песента е била първоначално предназначена за Ка Ин от Brown Eyed Girls и Пак Мьонг Су, но след близо година от създаването й е била пренасочена към идол групите. Покрай всички класации напоследък стана ясно, че от наскоро дебютиралите групи те са първи в достигането на 100 хиляди продадени бройки и то за сравнително кратък период от време – албумът им излезе началото на октомври тази година.

SHINee неочаквано обявиха, че на 13 декември ще пуснат следващия си сингъл. Дуото от Big Bang GD&TOP ще ни представи дългоочакваната от всички фенове тяхна съвместна работа „High High/Oh Yeah“ на 14 декември. Един огромен подарък ще ни направят от компанията YG Entertainment – тяхното завръщане ще бъде директно излъчвано по официалния канал на Big Bang в YouTube!

4minute ще пуснат първия си японски албум  „Diamond“ на 15 декември, месец след като излезе третият им сингъл „First / Dreams Come True. Те ще са втората корейска момичешка група след KARA, която прави това на музикалната сцена в Япония.

Източник: allkpop

Вашият коментар