Юн Ши Юн ще разгадава мистерия по OCN

Мистериозна история, обединяваща алтернативни реалности, ще предизвика актьорските умения на чаровния актьор Юн Ши Юн (Psychopath Diary). В центъра на сюжета на „Train“ ще стоят няколко криминални случая и един инцидент, случили ли се в една съдбоносна нощ. В резултат на решение, взето в критичен момент, ще се формира връзка между два паралелни свята. Главният герой ще се изправи пред незнаен убиец, който ще погуби всички, които той обича, и ще го принуди да обърне света, за да го намери.

Юн Ши Юн играе ролята на полицейския служител Со До Уон, който е ръководител на екип за разследване на криминални престъпления. Изключително отдаден на работата си, той влага цялата си енергия да гони престъпниците. Опитвайки се да се реваншира на света заради злите деяния на баща си, Со До Уон се старае да върши добро на всички.
Неговият алтернативен образ в паралелната реалност обаче е доста по-различна версия на добрия До Уон. Въпреки че отново по професия е полицай, той е поел в доста по-тъмна насока в живота си – заради бащините престъпления, синът е потънал в корупция и опасни връзки.
Главната женска роля е поверена на Кьонг Су Джин, която ще трябва да бъде честна и сърдечна прокурорка в единия свят и безчуствена и прагматична като детектив в другия.

Сценарист на драмата е Пак Га Йон, а режисьорският стол се поделя между И Сънг Хун и Рьо Сънг Джин(Crazy Waiting).
Новата продукция ще стартира по OCN през юли.

Вашият коментар