Сузи поема трудния път към успеха в сериал по tvN

Пе Сузи (While You Were Sleeping) ще поеме главната роля в предстоящия сериал „Startup“, където ще си партнира с младия актьор Нам Джу Хьок. Той отнесе престижната награда за най-добър нов актьор на Blue Dragon Film Awards през 2018 за филма „The Great Battle“.
Действието на сериала ще се развива в съвременния технологичен свят. Со Дал Ми е момиче от богато семейство, която обаче презира начина на живот на близките си и иска да бъде независима от тях. Мечтата й е сама да изкарва прехраната си. Благодарение на увлечението си по младия гений Нам До Сан, тя вдъхновено сменя една след друга различна временна работа в в стремежа си да спечели пари и да основе собствена компания.
Нам До Сан е умен и способен млад човек, който е създал стартап компанията Самсан. За съжаление фирмата не успява да се представи добре, а той губи своята увереност.
След повторната си срещата си с Дал Ми, двамата ще трябва да преодолеят редица трудности и да обединят сили, за да се справят със запазването на компанията.

Авторката на сценария за сериала е известна с драми като „Пинокио“, „I Hear Your Voice“, „Dream High“. Режисьор на продукцията ще бъде О Чунг Хуан, а сред неговите минали проекти са „You Who Came from the Stars“, „Hotel del Luna“ и „While You Were Sleeping“.
Очаква се излъчването му да започне през август по tvN.

Вашият коментар