Кои корейски звезди са вече под брачните окови

Когато са подложени на щателното внимание на своите фенове, корейските звезди и идоли не са склонни да разкриват романтичните си увлечения. Но нещата така или иначе излизат наяве, след като плановете станат по-сериозни или бъдат уловени в мигове на невнимание. През изминалите няколко години ето кои звезди успяха да преминат в отбора на законно обвързаните.

G.O от MBLAQ

В пост от 2018 година, G.O потвърди в Инстаграм, че той и актрисата Че Йе Сул са романтично обвързани. В прочувствената си изповед, момчето разкри, че му е било изключително трудно да намери някой, който да го приеме такъв какъвто е, но след 10 години в корейската развлекателна индустрия, е открил любовта в лицето на Йе Сул. Продължението на тяхната романтична история завърши с брак през септември 2019 г. на скромна частна церемония с около 70 души гости.
Актрисата Че Йе Сул е известна с участието си във филма Remarkable Woman (2015) и сериалите Angry Mom(2015) и Cheo Yong: The Paranormal Detective (2014)

Хан Аръм от T-ara

Младата певица, която беше член на момичешката група T-ara, обяви в Инстаграм през 2018, че се среща с младия актьор И Сънг Дже. В допълнение към снимката, тя написа, че са се срещнали през 2017 г. и са имали доста трудни моменти, особено след като самата тя е преминала през житейска криза. Аръм благодари, че той е бил до нея и давал сили и опора до самия край.
През август 2019 певицата съобщи, че е бременна, което пришпори плановете за сватбата им. Вместо през февруари тази година, те се ожениха още през октомври 2019.

Минхуан от FTIsland

27-годишният музикант Минхуан от групата FTIsland сподели за връзката си с Юл Хи още през 2017. Юл Хи е позната като член на момичешката банда Laboum. Двамата се ожениха година по-късно през октомври 2018. Щастливото им семейство бе увеличено с момченце малко след това, а тази година двамата вече са родители и на момичета близнаци.
Корейските потребители посрещат новината с огромна радост, а някои дори ги обявиха за истински патриоти. Последните години Корея е печално известна с драматичния спад на ражданията, което провокира и ласкавите пожелания към новородените и техните родители.
Бъдещи младоженци

Со Йонг от SNSD

Дългогодишната връзка на едно от момичетата в SNSD – Со Йонг, все още не е закрепена с брак, но продължава вече осем години. Певицата и актьорът Чонг Гьонг Ху обявиха още през 2012 връзката си и са неизменно заедно и досега, въпреки 13-те години разлика във възрастта си. В интервю от миналата година Со Йонг споделя, че двамата успяват да запазят отношенията си, благодарение на характерите си и факта, че работят в една индустрия, която и двамата разбират добре.

Рейн и Ким Те Хи

Рейн и Ким Те Хи се запознават за първи път на снимките на рекламен клип през 2012 г. Двамата се срещат в продължение на четири години, преди да предприемат сериозната стъпка.
Те пазят плановете си до последно в тайна и сключват брак в началото на 2017, а в края й вече са родители на момиченце. 2019 ги направи още по-щастливи и семейството им се увеличи с още една дъщеря.

Гъми и Чо Джунг Сок

Прочутата двойка се познават още от 2013 година, когато се представени един на друг от певеца Йонгджи. Те обявяват връзката си през 2015 и едва през 2018 година планират големия ден. Сватбената церемония е в тесен кръг и естествено е пазена в тайна от пресата. Джунг Сок споделя, че двамата взаимно си дават огромна подкрепа и когато са заедно са най-добрата версия на себе си досега.

Теянг от BIGBANG

Теянг среща актрисата Мин Хьо Рин при снимките на един от клиповете си през 2015. Същата година двамата започват да излизат на срещи и скоро връзката им става публична. Една от неговите най-популярни песни “Eyes, Nose, Lips“ е посветена на актрисата.
Те обявяват годежа си месеци преди влизането на Теянг в армията, а скоро след това сключват и брак през февруари 2018. Теянг разкрива, че Хьо Рин е една от малкото хора, които продължават да го променят и да го правят по-добър човек.

Со Джи Соб

Най-скорошния младоженец е актьорът Со Джи Соб. Миналия месец той обяви официално, че се е оженил за Чо Ън Джунг. Те са провели събитието на скромна церемония, на която са били поканени само най-близките им, заради ситуацията с епидемията с корона вируса. В знак на подкрепа двамата са дарили 50 млн вона на асоциацията „Good Neighbors“ като са осигурили таблети и мобилни устройства на деца в нужда.
Чо Ън Джунг e 17 години по-млада от Джи Соб, репортер по професия, а докато работи за SBS през 2018, се среща с актьора при интервю за предаването “E-news Exclusive”.

Вашият коментар