Рекордни рейтинги за кабелна драма в Корея

Нилсен Корея разкри впечатляващ резултат за невероятния хит на кабелната телевизия JTBC – “The World of the Married”. Зрителският интерес я поставя на първо място с национален резултат от 24.44 процента, което е най-високият достигнат рейтинг за сериал по кабеларка досега в цялата телевизионна история на страната. Още повече, че това е почти повторение на резултата от предходната седмица за същата продукция.

“The World of the Married” разкрива живота на лекарката Джи Сън У, която е щастливо омъжена за И Те О и има син от него. Първоначално изглежда, че тя има всичко, за което може да мечтае, докато не разбира, че е предадена от съпруга и близките си. Това отприщва вълна от трудни моменти, комплицирани емоционални сблъсъци в семейството и шокиращи обрати в живота на всички.
Главните роли са поверени на . Отзивите за феноменалната игра на актрисата, която поема трудната задача да изгради Джи Сън У, са повече от ласкави и предричат, че тя може да отнесе голямата награда за главна женска роля тази година.

Драмата е базирана на сериала на ВВС „Doctor Foster“, който е вдъхновен от темата за гръцката Медея – хващайки мъжа си в изневяра, гневът й е толкова голям, че тя отравя прегрешилия и отнема живота на децата си.

Вашият коментар