Новата роля на Ким Бум

Веднага след излизането си от казармата, Ким Бум вече се е запътил към първия си проект, който ще отбележи завръщането му към малкия екран след цели 4 години.

Той се присъединява към звездната двойка И Донг Ук и Йо Бо А като един от главните герои във фантастичната мелодрама “ A tale of Gumiho“.
Сюжетът ще експлоатира отново темата за деветоопашата лисица, но този път в мъжки вариа

нт. Главната роля ще бъде възложена на И Донг Ук, който живее в настоящето време и е преследван от младата Йо Бо А. Тя се опитва да го залови, а междувременно се препитава като изпълнителен продуцент.

Ким Бом ще поеме образът на полу-брат на главния герой, естествено притежаващ всички способности на митичната деветоопашата лисица, известен като най-опасния сред всички. Въпреки че таи изключителна неприязън към хората, той продължава да живее сред тях, а от време на време ги изкушава да изпълнява техни желания срещу огромна цена.

Продуцентите обещават невероятна трансформация за Ким Бум, която ще шокира зрителите, защото досега той поемаше образите на герои, залагащи на чар, нежност и много усмивки.
Драмата ще бъде излъчена по телевизията през втората половина на годината.

Вашият коментар