Звездно превъплъщение за кралицата на рекламите Чон Джи Хьон

jun-ji-hyunЗавръщането на актрисата Чон Джи Хьон на малкия екран бе едно от големите събития в телевизионния свят за края на 2013 година. Дългокраката красавица с кадифена коса, позната в Щатите и Китай под името Джиана Чун остава едно от най-популярните и търсени лица в корейската развлекателна индустрия, въпреки сравнително малкия си брой роли. Кариерата й изгря през 2001 година с участието й в комедията „My Sassy Girl“, която се превърна в един от най-печелившите филми в корейската история. Ролята й като смахнатото гадже на срамежлив колежанин я направи най-разпознаваемото корейско лице дори на китайския пазар. В годините след това следват няколко корейски филма – Il Mare (2000), Windstruck (2004), Daisy (2005), A Man Once A Superman (2008) и дебют в Америка през 2008 с кървавия екшън „Blood: The Last Vampire“.

Макар че Чон Джи Хьон предпочита да подбира участията си сред филмовите продукции, след 14 годишно отбягване на телевизията, най-накрая реши да приеме главната роля в сериала “ My Love From The Stars“(позната още като „Man from the Stars“). Романтичната драма, която вече се излъчва в Корея, разказва за Чон Сонг И – топ актриса, за която шоубизнесът е целият свят, който тя познава, след като става звезда още като дете. След серия от скандали, нейният статут на любимка на зрителите се срива напълно и в този момент тя среща любовта в лицето на До Мин Джун, който всъщност е извънземен, живеещ на Земята от близо 400 години.

happy togetherЗа разлика от далечната 1999 година, когато Чун Джин Хьон бе малката сестра на И Бьон Хон в драмата „Happy Together“ и си партнираше още със звезди като Сонг Сънг Хон и Ким Ха Нъл, всички по-големи от нея, в “ My Love From The Stars“ тя се оказа най-старшата актриса от всички основни участници.

Нейната героиня е дръзка, непринудена, понякога твърде безразсъдна, което я прави да изглежда глупава на моменти. Не се притеснява да пие алкохол, да псува и да прави това, което иска, без да се съобразява с другите. В много отношения ролята й наподобява тази в емблематичния за нея филм „My Sassy Girl.“ В отговор на въпроси защо преди не е приемала подобни роли, Чон Джи Хьон отговаря: „Всички героини, които съм играла, излизат от мен и е естествено да отразяват и част от мен. Не съм човек с множество индивидуалности. Съвсем нормално е да мислите, че има прилика между тях.“

Красавицата споделя екранно време с нашумялата млада звезда Ким Су Хьон, който бе виновен за успеха на миналогодишната историческа романтична драма „Moon Embracing The Sun“. Двамата не се срещат за първи път пред екраните. Те бяха част от екипа на хитовия филм „Крадците“ през 2012, където героите им споделиха взривоопасна целувка, станала повод да бъдат обсъждани седмици наред.

zampano kim soo hyun yenicall kissing the thieves

Една от основните теми на пресконференцията за филма е точно страстния флирт и всички са затрупани с въпроси относно целувката. Чон Джи Хьон отговаря: „Преди да снимаме сцената, режисьорът ме предупреди, че ще се наложи да направим поне 10 дубъла. Затова се чувствах притеснена и не знаех какво да правя.“
В допълнение тя казва, че „Всеки актьор би се чувствал нервен при подобни сцени. За мен всичко беше за първи път – заснемане на целувка в Корея и целувка с по-млад от мен мъж.“ На въпроса как е била целувката тя отговаря, че се радва, че е запазила първата точно за него. Макар че когато го попитала дали и за него е за първи път, отговорът му бил „не“, което за нея било леко разочарование, защото така сделката не била честна и за двете страни.

Чон Джи Хьон булка

Какво ли мисли съпругът й за страстната сцена на актрисата с Ким Су Хьон? Чон Джи Хьон се омъжи на бляскава церемония през 2012 за своя приятел, с когото се познават от деца, Че Джун Хьок. Въпросът не затруднява красавицата и в интервю тя отговаря със смях: „Беше страхотна целувка. Но естествено, съпругът ми я намрази. И аз да бях на негово място, щях да се чувствам по същия начин.“ Тя допълва, че се е опитала да му се реваншира и да го накара да се почувства по-добре, след като все пак е видял жена си да се целува с друг.
Може да се предположи, че и настоящата телевизионна роля няма да го устройва, особено след продължителната целувка на съпругата му в наскоро приключилия епизод от “ My Love From The Stars“. Заради тежкия график на снимките за двамата съпрузи е трудно да се виждат често както преди, но Чон Джи Хьон споделя, че държат връзка чрез съобщения и чат. Открехвайки малко вратичката на личния си живот, от нея научаваме, че обичат да ходят на кино заедно. Тя дори разкрива как е започнала връзката им. По професия нейният съпруг е банкер, но баба му е известната дизайнерка на традиционно корейско облекло И Йонг Хи. Израства в същия квартал, където живее Чон Джи Хьон. Макар и познати, връзката им започва чак, когато са официално представени един на друг от общ приятел. Що се отнася до предложението за брак, тя била впечатлена от неговата дързост: „Една вечер той ми каза, че ще ходим някъде и трябва да си взема паспорта. Тръгнах с него и се озовахме на летището, където веднага се качихме на първия самолет за Япония. Там той ме помоли да се омъжа за него и ми даде пръстен.“

Ким Су Хьон Чон Джи Хьон

Развръзката на любовната история на Чон Джи Хьон е с щастлив край, но дали такъв ще бъде финалът за нейната героиня Чон Сонг И все още може само да гадаем. Драмата е излъчена само наполовина и макар да се радва на огромен интерес с рейтинг от над 24%, който в пиковия момент с целувката между двамата главни герой скача до 31%, бъдещето на звездната двойка остава неясно. Всички фенове на сериала трябва да благодарят на актьора Ким Су Хьон за удоволствието отново да гледат на малкия екран Чон Джи Хьон, защото той е бил решаващият фактор за нейното „да“. Макар че екипът е имал няколко актриси предвид за главната роля, на първо място е била точно тя като най-подходящ избор. Никой не се надявал на подобен добър късмет, но решили да пробват шанса си, колкото и да е бил малък. Чон Джи Хьон първоначално не била толкова ентусиазирана, тъй като в плановете й не влизало участие в сериал, а във филм. Но след като Ким Су Хьон лично й се обадил и разговарял с нея, тя решила да се срещне с екипа и да преразгледа проекта отново.

На пресконференцията за драмата Чон Джи Хьон дори си признава, че с героинята й Чон Сонг И много си приличат. “ Това е и причината този проект да е перфектен за мен до такава степен, че щеше да бъде странно, ако не бях приела.“, допълва откровено тя.

Чон Сонг И

Вашият коментар