10 причини да гледате „My love from the stars“

My love from the stars

„My love from the Stars“ се очертава като безспорен хит за началото на годината, привличайки зрителския интерес със звездните си участници и завладяващия сюжет.
Ако сте все още от тези, които не са взели решение дали да гледате сериала, ето ви 10 причини, които ще ви убедят да му обърнете повече внимание.

1. Чон Джи Хьон като пародийна версия на самата себе си

Актрисата се справя изключително добре в образа на нахаканата Чон Сонг И, която във всеки един момент провокира смях, независимо дали яде пред плюшения си мечок или позира за снимка. Бъдете сигурни, че щом тя е в центъра на екрана, няма да скучаете. Експресивната й натура, откровенността и вечно неспокойния й дух провокират поредици от смешни ситуации.

Чон Сонг И

2. Ким Су Хьон като сдържаният извънземен, живял 400 години сред хората

Стоическият герой на Ким Су Хьон му дава възможност да покаже актьорска игра, неприсъща на ролите му досега. Строг и мълчалив, с почти безизразна физиономия, криещ емоциите си от всички, срещата с урагана Сонг И го изважда от черупката му.

До Мин Джун

3. Невероятна химия между главната двойка

Чон Джи Хьон и Ким Су Хьон заедно са взривоопасна комбинация. Това, което бе загатнато само в предишния им общ проект „Крадците“, тук избуява с пълна сила – диалозите им кипят от енергия, разменят се искри и докосвания. Макар и напълно контрастни по отношение на израза на емоции, двамата си пасват като ин и ян.  Химията между тях на екрана е огромно удоволствие за всеки зрител.

my-love-from-the-stars

4. Отлична употреба на flashback сцени

Миналото не е само минало в шоуто. Настоящите събития се оказват под влияние на преживяванията на До Мин Джун от преди няколкостотин години, като са умело вмъкнати в линията на настоящето и стъпка по стъпка разкриват различни отговори в подходящия момент.

 

My love from the stars

5. Лошият, който може да стресне само с поглед

Лошият е не само богат и могъщ, но е пълен психопат. Държи в напрежение във всеки момент и е изключително дързък в ходовете си. Точно неговите действия задвижват брънките в историята на двамата главни герои.

И Дже Гьонг

6. Супер силите на извънземния

За първи път в света на корейските драми се появява подобен на Супермен герой, който може да прави почти всичко, за което се сетите. Това съответно води до някои интересни отклонения в сюжета, които биха били невъобразими за традиционния герой. Телепортация, супер сетива, умение да спира времето са част от силите на един от най-интригуващите корейски телевизионни герои.

7. Забавни епилози

image18558Епилогът е информативен похват, който служи за добавяне на нещо ново за публиката. В случая всеки епизод е снабден с тематичен епилог, в много случаи моменти между случилите събития или интересни факти от живота на героите. Разочарования от предоставената информация е абсолютно невъзможна. По някакъв начин епилозите служат като един вид възнаграждение и често разсейват натрупаното напрежение от различни емоции.

8. Комедийни ситуации

В никой епизод не липсват забавните моменти, които опровергават всяка предишна или последвала сериозност. Двамата главни герои имат свои собствени характерни комични забежки, които като съвкупност увеличават още повече забавлението. Сблъсъците между стиловете на старомодния извънземен и нахаканата съвременна звезда пораждат нови недоразумения.

9. Шеговити намигвания към корейската поп култура

Авторката на сценария е известна с това, че обича да вмъква пародийни елементи, станали емблематични за други сериали или популярни в телевизионната среда случки. За всеки фен на корейската поп култура ще е истинско удоволствие да се опита да проследи всички препратки, които сценаристката е вмъкнала във всеки епизод като например елементи от Heirs, Reply 1994, My Sassy Girl, песни на G-Dragon и Чонг Хьонг Дон.

kpop references

10. Лекциите на професор До

Увлекателни откъси от теории за човешката психология са вплетени в историята, разкривайки докъде точно се простира теорията и къде започва практиката и отклонението от теорията.

Do Min Jun

Вашият коментар