Омъжената И Мин Джунг с роля в романтична комедия

И Мин ДжунгСлед като сключи брак с един от най-привлекателните ергени в Корея – актьора И Бьон Хон, И Мин Джунг е готова да се върне към малкия екран с главна роля в сериала „Sly and Single Again“ или „Cunning Single Lady“. Романтичната комедия ще засегне темата за втория шанс и повторната любов между двама души. В главната мъжка роля ще видим Чу Санг Ук, който последно се изяви в криминалния трилър „TEN 2“ и медицинския „Good Doctor“.

Тяхната история стартира през студентските им години, когато младата Е Ра, обсебена от мисълта, че добрият външен вид е ключът към успеха, среща Чонг У, който учи за инженер. Двамата се влюбват и накрая се оженват. Но минава известно време и Е Ра решава да изостави съпруга си, което води и до техния развод.
Това е прелюдията за техния втори романс. Бедният Чонг У се оказва гениален ІТ специалист и благодарение на своето постоянство и упоритост успява да постигне невероятен пробив, макар и по-късно в живота си. Когато Е Ра научава за забогателия си бивш съпруг, тя решава отново да се опита да го завоюва и започва да крои планове. За наше удоволствие и за нейна сметка обаче, Чонг У също има тайни намерения спрямо нея – да й върне тъпкано за това, че го е изоставила. Чу Санг Ук
И тъй като той вече разполага със средствата и възможностите, машинациите и от двете страни ще се изливат с пълна сила.

Ако двамата актьори успеят да влязат в комедийно амплоа, историята може да се превърне в голяма наслада за окото.

Под ръководството на режисьора на „Me Too, Flower!“ – Ко Донг Сонг сериалът ще бъде готов за излъчване в края на февруари, след „Miss Korea“.

Вашият коментар