Романтичните сватби на 2013

Дали защото е година на Дракона или просто е случайност през 2013 година цял куп корейски звездни двойки сключиха брак. Каква е равносметката за периода и кой вече е официално зает може да се осведомите, ако прочете надолу.

Юн Хе Джи ❤ Ум Те Унг

Ум Те Унг  Юн Хе Джи
На официално обявената за 9 януари церемония чаровният актьор Ум Те Унг сключи брак с балерината Юн Хе Джи. Двамата се запознават, след като неговата сестра – актрисата Ум Джонг Хуа, настоява за срещата.

Сън И ❤ Джеймс Пак

Сватбата на Сън И Зимният месец донесе брак и за певицата Сън И от Wonder Girls. Младоженецът е Джеймс Пак – канадец от корейски произход, който по професия е мисионер. Двамата се запознават по време на нейно пътешествие в Хаити през 2011.
След церемонията Сън И се премести да живее в Канада, където роди и първото си дете.

Хан Йе Джин ❤ Ки Сонг Юнг

Ки Сонг Юнг и Хан Йе Джин Месец март носи нови романтични вести. Този път от актрисата Хан Йе Джин. Нейният възлюбен – футболистът Ки Сонг Юнг официално обявява, че се срещат в Туитер. Двамата се запознават през 2012 в предаването „Healing camp“, а връзката им стартира в началото на 2013. Ки Сонг Юнг и Хан Йе Джин се ожениха на церемония през юли. Интересното при тази двойка е, че младоженецът е с 8 години по-малък от булката.

 

Пак Сол Ми ❤  Хан Дже Со

Хан Дже Сок и Пак Сол Ми

През април сключиха брак и актьорите Хан Дже Сок и Пак Сол Ми. Двамата се срещат по време на снимките на драмата на KBS „Merchant Kim Man-deok“ през 2010, когато между тях се зараждат и романтични чувства. Хан Дже Сок участва още в „Glass Shoes“ и „Oohlala Spouses“, а Пак Сол Ми може да сте я виждали в „All In“ и „Style“.

 

❤ Шин Хьон Джун

 Шин Хьон ДжунЕдин от звездните ергени сложи край на своя самотен живот през май. 44-годишният актьор Шин Хьон Джун („Marrying the Mafia”) сключи брак на затворена церемония с американка от корейски произход. Връзката между двамата датира от преди година, когато той случайно я среща на улицата и се влюбва от пръв поглед.

Пек Джи Йонг ❤ Чанг Сок Уон

Пек Джи Йонг и Чанг Сок УонЮни месец стартира с романтичната сватба на красивата певица Пек Джи Йонг и 9 години по-младия от нея актьор Чанг Сок Уон (“Rooftop Prince”). Двамата се срещат в продължение на повече от три години.

 

И Мин Джонг ❤ И Бьон Хон

 И Бьон Хон и И Мин ДжонгЗвездната двойка И Бьон Хон и И Мин Джонг сключиха брак през август. Двамата имат 12-годишна разлика, но това не пречи да стартират връзката си през 2006 година, когато се запознават чрез общ приятел. Макар че се разделят малко по-късно, прекъсването на взаимоотношенията за цели 5 години също не пречи повторно да обявят факта, че са заедно, публично през лятото на 2012 година.

 

И Бо Йонг ❤ Джи Сонг

 Джи Сонг и И Бо ЙонгДруга звездна двойка официално сключи брак след 4 години връзка. Актьорите Джи Сонг и И Бо Йонг казаха своето „да“ на бляскава церемония през септември. Познанството им датира от 2004, когато снимат заедно „Save Last Dance for Me“, но връзката им става публично известна през 2007, когато двамата са хванати от папараци.

И Хьо Ри ❤  И Санг Сун

Кралицата на к-попа също сложи брачната халка през 2013. На скромна и нетрадиционна сватба на остров Чеджу през септември, на която не присъстваха медии, И Хьо Ри сключи брак с музиканта И Санг Сун. Тя призна, че цялата подготовка е направена от самите тях и това е превърнало церемонията в нещо много специално.Двамата се запознават през 2011 за запис на песен в защита на правата на животните и малко по-късно започват да се срещат.

И Хьо Ри сватба

Вашият коментар