Романтичните двойки на 2013

По принуда (в най-голям брой от случаите) или доброволно 2013 година донесе много признания за романтични отношения между корейски знаменитости. Припомняме ви най-известните от тях. 

Ким Те Хи ❤ Рейн

kim-tae-hee-rain-dating-coupang-adНачалото бе дадено още на 1 януари, когато бе пусната снимка на Ким Те Хи и Рейн на предполагаема любовна среща с новината, че двамата се срещат от три месеца. След изтеклата информация, от агенцията на двете звезди потвърдиха връзката. След като снимали заедно реклама през 2011 двамата поддържали контакт, който зачестил след като през март 2012 Рейн бил повикан в армията. Така от септември стартирали романтичните взаимоотношения между тях.

shinboraШин Бора ❤  Ким Ги Ри

Две известни телевизионни звезди признаха, че се срещат през април. И двамата са комедианти в най-гледатото забавно шоу в Корея „Gag Concert“. То е и причината за тяхното сближаване и превръщането им от обикновени колеги във влюбени. Ким Ги Ри и Шин Бора дебютират заедно в предаването през 2010 година, но в продължение на цели две години чувствата избуяват тайно, докато в края на 2012 не решават да признаят привличането между тях.

Хери ❤ Тони Ан

Tony An Haery

Пролетният месец април носи нещастни новини за фенките на Н.О.Т. Тони Ан признава за романтичните си чувства към по-младата с 16 години Хери от групата Girls day. Двамата се засичали често в развлекателните програми по телевизиите и така стартирала тяхната връзка.

Ким Мин Хи ❤ Чо Ин Сонг

Чо Ин Сонг и Ким Мин ХиСъщия месец изтече новината и за романс между Чо Ин Сонг и Ким Мин Хи. Агенциите им обявиха, че връзката датира от преди четири месеца, когато двамата се запознали и започнали да се срещат заради общи интереси.

 

И Ън Сонг ❤ Со Те Джи

 Со Те Джи и И Ън СонгМай месец дойде неочаваното съобщение за връзката на Со Те Джи и актрисата И Ън Сонг ( “Take Off” ). Двамата се срещат за снимките на видео към 8-я албум на певеца, пуснат през 2008, но нещата стават сериозни година след това. Двойката вече живее заедно с родителите на Со Те Джи, но не са обявили конкретна дата за сватба. Когато това стане, Со Те Джи ще сключи брак за втори път след като беше женен за актрисата И Джи А.

 

 

 

И Санг Йоп и Конг Хюн Джу

Конг Хюн Джу ❤ И Санг Йоб

Актьорът И Санг Йоб, познат с второстепенните си роли от „Nice Guy“ и „Jang Ok Jung“, трябваше да признае за връзката си актрисата Конг Хюн Джу(„You Are My Destiny“), след като таблоидите разкриха среща между двамата. Познанството им е от близо година, като приятелството им постепенно преминава в по-романтични отношения.

Ю Джи Ан❤Ким У Бин

Ким У Бин и Ю Джи Ан

Добилият популярност като актьор модел Ким У Бин също бе притиснат да признае обвързаността си. Връзката му с Ю Джи Ан бе известна на обществеността, но не и публично оповестена, тъй като двамата не са от хората, които се интересуват от мнението на обществеността. Двамата се запознават при общи снимки преди време и така стартира и връзката им. През септември Ю Джи Ан, облечена в мъжка дреха, публикува в социалната мрежа снимката си, на която фенка на Ким У Бин разпознава скъпия текстилен подарък, който е бил даден лично на него. И двамата получават критики за отношението си към феновете и така се стига до извинение и официално потвърждение на връзката им.

Ким Бом и Мун Гън Йонг
Мун Гън Йонг ❤ Ким Бом

Ноември месец донесе новината за нова звездна двойка, която хитро се измъкна преди сензационното съобщение. Ким Бом и Мун Гън Йонг бяха забелязани да потеглят заедно към Европа, макар че агенциите им отрекога да са заедно. Благодарение на туристите в Европа, двамата бяха пресрещани случайно из градовете на стария континент, хванати за ръце. Снимки и разкази на фенове постепенно разкриха тяхната романтична история и до завръщането им в Корея всички бяха наясно, че се е родила нова двойка. Актьорите участваха в сериала “Jung-Yi, Goddess of Fire”, откъдето вероятно са положени основите на романтичните чувства.

Ко Су Х ❤ Пе Йонг Джун

Пе Йонг ДжунПоследните дни на 2013 донесоха и новини за краля на Халлю – Пе Йонг Джун. Макар че актьорът няма телевизионни участия вече повече от 5 години, известността му не е спаднала и всяка информация за него представлява интерес. Водещ корейски вестник обяви, че от няколко месеца Пе Йонг Джун има връзка с 14-години по-млада жена, дъщеря на известен корейски бизнесмен. От агенцията на актьора също потвърдиха новината. Двамата са били заедно на сватба в Япония и са били забелязани да пазаруват в Токио. Няколко дни по-късно стана ясно и името на избранницата – Ко Су Хи, дъщеря на вицепрезидента на „LS Industrial Systems“.
Това е първата официална връзка за Пе Йонг Джун за последните девет години.

Вашият коментар