Ожесточено съревнование между к-поп титани

 

Началото на януари ще донесе нови предизвикателства за групата TVXQ и певеца Rain, които ще се завърнат с нова продукция.
Дуото ще представи своя албум “Tense” на 6 януари, повече от година след предходния им “Catch Me”. Изборът на загланието не е случаен, тъй като на корейски произношението е близо до думата 10, своеобразен израз на броя години, които групата е навършила на музикалната сцена.
От компанията SM Ent споделят, че момчетата ще разкрият по-харизматична страна от себе си чрез разнообразните музикални стилове на песните в албума.
Кратък тийзър към предстоящото да излезе музикално видео отново ни убеждава, че ще видим зашеметяваща хореография от тяхна страна.

В същия ден Rain, наричан още кралят на к-попа, също ще се завърне след двете години, прекарани в служба в армията. Певецът обяви , че стартира ново риалити шоу Rain Effect, където феновете могат да видят част от живота му след казармата. Същото ще бъде заглавието и на новия му албум.
Преди ден бе пуснат и тийзър към новия му видеоклип за песента „30SEXY“.

Бъдете готови за новите изяви на двата титана (или по-скоро трима) !!

Ред. В последния ден на годината Рейн обяви, че изтегля датата на излизането на албума си на 2 януари, така че още утре ще видим какво е подготвил след дългата пауза.

Вашият коментар