И Донг Ук като борещ се за живота си беглец

След финала на съвременната продукция IRIS 2 телевизия KBS ще излъчи историческата драма „Mandate of Heaven“ с участието на И Донг Ук и Сонг Джи Хьо.
Главният герой се занимава с медицина и е един от дворцовите доктори, отговорни за здравето на краля. След смъртта на съпругата си, той трябва да се грижи за малката си дъщеря, която се оказва, че е наследила заболяването, погубило майка й. Намирането на лек за болестта й е единственото, което интересува доктор Че Уон, но един ден се оказва замесен в покушение срещу не кой да е, а а самия крал. Това преобръща живота му и той се превръща от обикновен човек в беглец, борещ се за живота си.
Негова помощничка в професията е медицинската сестра Хонг Да Ин, известна с опърничавия си нрав. Изстрала болката от несправедливото обвинение, което погубва баща й, тя е студена и придирчива, но тайно влюбена в Че Уон.
По следите на доктора тръгва детективът И Чонг Хуан, а случаен помощник на беглеца ще бъде младата Су Бек – дъщеря на бандит.
Като краля и кралицата, чиито домогвания за повече власт ще доведат до обрат в живота на Че Уон, ще видим Им Съл Онг и Пак Джи Йонг.
Сериалът ще стартира излъчването си на 24 април.

Вашият коментар