Двама от членовете на Arashi в борба за зрители


Оно Сатоши и Айба Масаки ще се конкурират тази пролет за зрителско внимание. Двамата ще участват в различни драми, които ще бъдат излъчвани в един и същи период.
Драмата „Kagi no Kakatta Heya“ е базирана на криминалния роман на Киши Юске, в която Оно Сатоши ще поеме ролята на служител на голяма компания за сигурност. Неговата задача ще бъде да разрешава различни инциденти, при които престъплението е извършено при невъзможни на пръв поглед условия. Любимо хоби на главния герой ще бъде изучаването на ключалки и ключове, което ще му помага в разследването на случаите.

„Mikeneko Holmes no Suiri“ е драмата, в която ще видим Айба Масаки. Продукцията е по мотиви на популярната серия романи на Акагава Джиро, които са достигнали тираж от над 26 млн. копия. Главният герой е Катаяма Йошитаро – син на прочут полицейски детектив, който поема по стъпките на баща си. Но поради непоносимостта си към кръвта, страха си от височини, духове и жени, не постига успех в работата си. Един ден той среща необикновената котка Холмс, която може да разбира човешка реч и има удивителни дедуктивни способности. Двамата формират своеобразен екип и разрешават трудни криминални случаи.
И двете драми стартират през април.

Вашият коментар