Готвят корейската версия на японския хит „JIN“

След невероятния успех на „JIN“ по японската телевизия, корейците са закупили правата за сериала и подготвят своята версия. Историята за преуспелия мозъчен хирург, който се озовава 150 години назад във времето, е привлякла за главните роли доста впечатляващи на външен вид мъже. Доктор Джин Хьок ще бъде изигран от актьора Сонг Сън Хон, който последно гледахме в „My Princess“. Макар и в друга епоха, Джин Хьок няма да изневери на професията си и ще оказва помощ на всеки нуждаещ се. За да не наруши развитието на медицинската технология във времето, той се справя с нещата по възможно най-простия начин, с което допълнително усъвършенства уменията си.
Срещу него, в ролята на най-добрия военен офицер на Чосон Ким Гьонг Дек, ще застане к-поп идолът от групата JYJ – Ким Дже Джунг, изявил се в скорошната комедия „Protect the Boss“. Неговият герой ще бъде доста самоуверен, склонен да се съревновава, но ще пази в сърцето си дългогодишна любов към момиче от детството си.

Заради привличането на толкова известни халлю звезди за главните роли интересът към драмата е огромен. Очаква се сериалът да бъде излъчен до средата на 2012 година.

Един коментар за “Готвят корейската версия на японския хит „JIN“

  • 11.03.2012 в 23:31
    Permalink

    „Сонг Сън Хон, който последно гледахме в „Princess Man“.
    Бъркате сериалите. В „Princess Man“ беше Пак Ши Ху, а Сонг Сън Хон беше в „My Princess“.

Вашият коментар