Окада Масаки заобиколен от лъжливи жени

TV Asahi обяви, че през предстоящия сезон ще пусне новата драма „Seinaru Kaibutsu-tachi“ с участието на Окада Масаки. Младият актьор се завръща на малкия екран след две годишно отстъствие от последния му сериал “Otomen”.
Той ще изиграе ролята на неопитен хирург със силно чувство за отговорност, който лесно попада в капаните на различни жени. Актрисите, които ще си играят с невинния лекар са Накатани Мики, Като Аи, Сузики Ане и Омаса Ая. Оплетен в техните мрежи, мъжът ще се озове в свят, изпълнен с ревност и желания. Всичко започва една вечер, когато неопитния Шиба Кенго трябва да извърши секцио. Операцията преминава успешно, но неочаквано след това майката умира, оставяйки новороденото без име. Малко след това мистериозен мъж заплашва Кенго и всички присъствали на раждането сестри да не споменават нищо на никого. Това води след себе си нови проблеми за младия хирург и заплита мрежата от тайни, лъжи и капани около него.
Драмата е базирана на романа на Кавахара Лен, публикуван през май тази година и ще засегне редица социални проблеми като недостига на лекар и недостатъчните средства в болниците.

Вашият коментар