Млади звезди в новия сериал на Ямапи

Завръщането на Ямашита Томохиса в началото на следвата година на малкия екран ще стане със сериала, носещ заглавието “Saikou no Jinsei no Owarikata~Ending Planner~“. Семейната драма ще засегне теми като смисъла на живота и връзките между хората. Ямапи ще поеме ролята на собственик на погребално бюро, който обработва телата на починалите, получени от полицейски разследвания на убийства, насилие, самоубийства. Чрез тях ще се докоснем заедно с него до тъмните дебри на модерното общество в Япония.
Към актьорския екип ще се присъединят няколко млади актори и актриси. Ацуко Маеда ще поеме ролята на по-малката сестра на героя на Ямапи, а Соримачи Такаши ще бъде неговия изгубен отдавна по-голям брат. Най-малкият син ще бъде изигран от един от членовете на „Hey! Say! JUMP“  – Чинен Юри, а младата Оно Ито ще бъде петото дете в семейство.
Полицайка, в която героят на Ямапи ще се влюби, ще се изиграе от Еикура Нана. За двамата това ще бъде следващия съвместен проект след романтичната драма “Proposal Daisakusen”. Актрисата споделя, че с нетърпение очаква снимките и се чуди каква ще бъде химията между двамата.
Младият екип ще получи подкрепата на двама ветерани – Отомо Коухей и Ямазаки Цутому.
Първият епизод ще бъде излъчен на 12 януари по TBS.

Вашият коментар