Филм по “Kyou, Koi wo Hajimemasu”

Мангата на Минами Канан “Kyou, Koi wo Hajimemasu” ще получи първата си филмова екранизация. В главните роли ще видим Такей Еми и Мацузака Тори.
Сюжетът се развива в училището на Хибино Цубаки – младо момиче, което се стреми да стане най-добрата в класа, но за съжаление не успява. Любимото й занимание е да прави прически, най-вече на малката си сестра, без да може обаче да се подложи сама на това. Новата учебна година я изправя пред ново предизивикателство – да стои на един чин с най-грубия, но и най-умния ученик в училището – Кьота. В пререкания с него се стига до там, че Цубаки реже косата му, при което Кьота иска в замяна тялото й. Историята между двамата се задълбочава след една неочаквана целувка, но пред връзката им се изправят нови трудности.
Двамата актьори вече имат опит в съвместни проекти като “Asukou March!” и ”GOLD”, но за първи път ще снимат филм заедно. Режисьор на филма ще бъде Фурусава Такеши (“Another,” “Ghost Train”). Снимките ще стартират през януари, но вероятно ще продължат по-дълго време, за да се заснемат няколко сезона, но се планира филмът да бъде пуснат през 2012.

Вашият коментар