Криминален сериал събира Джун и Ейта

В зимната си програмата Fuji TV ще нажежи обстановката с екшън-сериала „Lucky seven“, в който главните роли са поверени на Мацумото Джун, Ейта и Оизуму Йо. Сюжетът ще се върти около 7 сътрудници от малка детективска агенция – 4 жени и 3 мъже. Главната тема на сериала ще бъде разследването на различни случаи, покрай които ще има много напрежение и необичайни събития. В допълнение зрителите ще станат свидетели на впечатляващи бойни сцени, които ще бъдат създадени под ръководството на режисьора Сато Шинске („GANTZ“).
Мацумото Джун ще поеме ролята на новака детектив Токита Шунтаро, който без да мисли поема всяко ново дело. Ейта ще изиграе улегнал и спокоен мъж, който обаче е постоянно предизвикван от Токита и конфликтите между двата водят до различни перипетии и дори побоища. Ойзуми ще бъде най-старшият детектив, който ще се опитва да тушира противоречията и да успокоява обстановката. Що се отнася до женските роли, все още не е ясно кои актриси ще ги поемат.
Fuji TV обещават, че сериалът ще прикове вниманието още от първите мигове. Снимките стартират през декември, а сериалът тръгва на екран в началото на януари.

Вашият коментар