Световно признание за Big Bang

На вчерашната церемония по връчването на Европейските музикални награди на MTV една азиатска група показа на света колко е обичана. Big Bang бяха номинирани в категорията „Worldwide act“, където се бореха срещу световни звезди като Бритни Спиърс.
До последната възможна минута феновете на групата неспирно гласуваха в сайта на MTV и в крайна сметка изведоха любимците си на първо място с цели 53% от общия брой гласове.
При излизането си на сцената момчетата от Big Bang изглеждаха наистина щастливи. Лидерът на групата – G-Dragon благодари на всички с думите: „Познати сме като Big Bang от Южна Корея, приятно ни е да се запознаем. Тъй като тази награда е подарък, който получаваме от нашите фенове, тя е от изключително значение за нас и ни радва изключително много. Бих искал да благодаря на всички наши фенове – VIP, още веднъж. Ще използвам случая да изразя надеждата си, че ще привлечем вниманието към корейската музика и към Big Bang в частност.“

Вчерашният ден изненада дори самите организатори с активността на VIP-овете. В сайта на MTV Big Bang заеха първото място по активност на името им в twitter. Класацията подрежда най-любимите и актуални изпълнители на церемонията, определени според споменаванията им в социалната мрежа. Big Bang надминаха дори мегазвездата Джъстин Бибър и Лейди Гага по актуалност в деня на наградите.
Хубавият момент на обявяването на побеителите можете да видите във видеото:

Вашият коментар