Дух на жена става член на семейство

Новоизгряващата актриса Хиросуе Рьоко ще бъде част от екипа на продукцията „11 Nin mo Iru!“, написана от популярната сценаристка Кудо Канкуро.
Комедията ще разкаже за семейство Санада, състоящо се от безработен баща на име Минору(Танабе Сеичи), майка домакиня (Мицуура Ясуко) и 8 деца. В ролята на най-големият син е Камики Руноске, който помага на семейството като работи почасово. Като Сейширо ще бъде най-малкото дете Сайго, което единствено ще притежава способността да вижда 11-я член на семейството – жената прирак Мегуми.
Нейната роля ще бъде поета от Хиросуе. В миналото Мегуми е била бивша стриптизьорка и първа жена на таткото, преди да почине на 30 години. Тя е майката на всички 7 седем деца с изключение на най-малкия Сайго. За разлика от настоящата съпруга на Минору, тя много обичала да с пийва, да купонясва и да проявява силния си характер. Затова сега като призрак, тя отново ще се опита да действа според природата си и да се намеси в живота на семейството, използвайки Сайго като посредник. Това ще доведе до множество комични ситуации.
Ако ви се гледа забавна японска комедия, следете за сериала от 21 октомври.

Източник: Tokyogaph

Вашият коментар