Нова корейска вълна от дебюти залива Япония

Големият японски пазар привлича като магнит корейските звезди, а и благосклонността на местните фенове въобще не е за подценяване. Това е причината следващите месеци познати групи да направят своите първи стъпки на музикалната сцена на Япония.
Четворката от SECRET ще пуснат на 3 август японската версия на хита си “Madonna”. След голямата им популярност в Корея, момичетата получиха доста добри предложения от японските мениджърски компании. За дебюта си те са избрали да минат под шапката на Sony Music Artist Records.
За да покажат талантите си, SECRET ще направят и свой концерт в Токио в началото на юли.

Младата момичешка група „Rainbow“ са планирали да дебютират през септември под крилото на Universal Sigma. Популярността им в Япония се увеличи покрай тази на KARA, с които принадлежат към една и съща агенция. Те привлякоха внимание към себе си и заради скандалния им танц на пилоните, който бе забранен от корейските телевизии. Първият им японски хит ще бъде римейк на “A”.

Неотдавна и T-ara съобщиха, че ще напреднат към Япония, след като пуснат следващия си корейски проект. Очаква се той да излезе на 1 юли, а основно вдъхновение за него е американският актьор Джон Траволта. Затова и албумът ще носи заглавието „John Travolta Wannabe“.

Вашият коментар