Главните участници в екшън сериала „Honorable Baek Dong-soo“

Преди няколко седмици се носеха слухове, че Ким Бом се готви за ролята на талантливия воин Пек Донг Су, но тези дни бе направено официално изявление за участниците.
Главната роля е поверена на младия актьор Чи Джанг Ук, който ще започне веднага тренировките за достоверно изпълнение на умелия майстор на бойни изкуства Донг Су.
Негов приятел и един от най-добрите убийци на Чосон ще бъде Ю Ун, който ще бъде изигран от Ю Сънг Хо („Flames of Ambitions“). Талантливият наемник притежава изключителни умения в бойните изкуства, владеенето на меча и копието, които прикрива зад красивото си лице. За целта актьорът също ще бъде ангажиран в усилени тренировки при специалиста по бойни изкуства Чон Мун Шик, отговорник за уменията на участниците в „Iris“ и „Athena“. Сериалът ще съдържа много екшън сцени между кралската стража и една от най-смъртоносните и тайни групи наемници на Чосон – „хъксачоронг“. В основата на историята е комикс за големия чосонски герой, който помага на тогавашния принц-наследник Садо в усилията му да премахне аристократическата прослойка.
Героинята Ю Джи Сон, която ще плени сърцата и на двамата приятели, все още търси своята актриса.

„Honorable Baek Dong-soo“ ще стартира излъчването си от 4 юли по SBS.

Вашият коментар