Битката за зрители стартира през май

Пролетта ще донесе, освен разцъфването на дърветата, топлите дни и ярката зеленина, и завръщането на десетки любимци на малкия екран. Корейските телевизии ще пуснат няколко сериала, които са в списъка „задължителни за гледане“ още от обявяването си за много от халлю телеманите.

Борбата за зрителски рейтинг ще постави началото си още на 9 май, когато като конкурент на започнали на 2 май „Baby-faced Beauty“ ще се изправи „Lie to Me“.
Чанг На Ра и Чой Даниел са главните актьори на „Baby-faced Beauty“, където 34-годишна жена с младолико лице си намира нова работа, лъжейки за възрастта си. Там тя среща любовта в лицето на богат мъж, който се оказва по-млад от нея. По-надолу можете да видите и трейлъра към сериала.

Юн Ън Хе и Канг Джи Хуан са лицата на „Lie to Me“ – комедия за самотната Конг А Джунг, която заради лъжите си, че е омъжена, попада в голям скандал, а за неин съпруг погрешно бива взет Хьон Ги Джун – управител на луксозен хотел. Макар и да изглеждат неочаквана комбинация, двамата актьори са известни с добрите си комедийни превъплъщения, затова можем да очакваме голямо забавление със сериала.

По същото време четири седмици по-късно стартира и драматичната история на „Miss Ripley“, в която ще видим И Да Хи, Мики Ю Чон и Ким Сънг У. Фактът, че е базирана на истински случай, който провокира голям обществен интерес, ще изправи сериала като достоен конкурент на предните два, особено ако тримата актьори успеят да изградят добър драматичен образ.

Но още по-интересна битка предстои между други три преки конкуренти.

Началото ще бъде поставено на 4 май от новата творба на сестрите Хонг „The Greatest Love“ с участието на Конг Хьо Джин и Ча Сънг Уон. Сюжетът се фокусира върху музикална звезда, която е поканена за участие в развлекателно предаване. Там тя трябва да се „омъжи“ фиктивно за топ актьор, но се забърква в любовен триъгълник с бивша своя колежка.


В цялата история се намесва лекар по алтернативна медицина, който си няма и понятие от звездния бизнес, но случайно среща главната героиня и се влюбва в нея.
В случая основен гарант за добра комедия е само името на сценаристите и донякъде главната актриса, която има няколко успешни забавни роли.

Една седмица по-късно на малкия екран се завръща актрисата Сонг Ю Ри.


Сериалът „Romance Town“ е с участието на известно и на българската публика лице – актьорът Чонг Гьо Ун („Loving you 1000 times“). Сценарист на драмата е авторът на „Pasta“, който ще ни представи ежедневието на младите прислужници, които се грижат за къщите на богаташите. Сонг Ю Ри поема ролята на част от обслужващия персонал в имението на грубия и взискателен млад наследник на голяма компания. Заради комарджийските навици на баща си, който пропилява парите за обучението й, тя е принудена да напусне колежа и да започне работа.
Позната схема за сблъсък между двама души от различни класи, която почти винаги е печеливша. Ще видим доколко и в този случай.

В напреварата на 25 май се включва актьорът И Мин Хо с неговата криминална екранизация на мангата за детектива Дон Жуан. Негова партньорка в сериала ще бъде младата актриса Пак Мин Йонг, която ще пуска любовни стрели към сърцето му.

Ако сте си дали почивка от корейските сериали, пролетната програма ще събуди вниманието ви и изборът ще бъде доста труден.

Вашият коментар