Голяма новина за азиатската развлекателна индустрия

KeyEast, AMENT, Star J Entertainment, SM Entertainment, YG Entertainment и JYP Entertainment ще си подадат ръце и ще създадат „United Asia Management“ – нова азиатска агенция.
Съвместната корпорация е в резултат на усилията за развитие на индустрията, която да промени халлю към „Азиялю“ – тоест от корейска вълна към азиатска. UAM ще навлезе на световния пазар и всички артисти от шестте агенции ще фигурират в обща база за защита и управление на интелектуалните права. Ще бъде внедрена нова система за производство и контрол на съдържанието, насочена към филми, драми и останалите медии. UAM ще подкрепя всички артисти, които решат да промотират в чужбина.
Изпълнителният директор на KeyEast съобщава, че “ С опита на компаниите в изявите зад океана, ще обединим знанията на всяка от тях, заедно със техните ресурси, които ще послужат за база на новата агенция. С нетърпение очакваме това сътрудничество, чрез което ще създадем обща сила за развитие не само на корейската, но и на азиатската развлекателна индустрия.
Официалното създаване на UAM ще бъде направено сега през април и агенцията ще стане новият дом на популярни лица като Чанг Донг Гон, Хьон Бин, Шин Мин А, Пе Йонг Джун, Ким Хьон Джунг, БоА, И Йонг Хи, Ко Хе Сон, Big Bang, Rain, 2PM, miss A, Wonder Girls и много други.

Вашият коментар