Кой още ще участва в любовния четириъгълник на „City Hunter“

Снимките на „City Hunter“ вече стартираха и макар че главните герои са вече ясни – И Мин Хо и Пак Мин Йонг, ще представим и поддържащите актьори.
Втората дама, която ще участва в сериала, е Хуанг Сон Хи, която направи своя дебют в медицинската драма „Sign“. Тя ще поеме ролята на ветеринарна лекарка, която има малка болница в близост до Синия дом. Героинята й Джин Сон Хи е първата любов на един от основните герои (в ролята е И Джун Хьок), който за съжаление ще отклони взора си към агентката Пак Мин Йонг. Сон Хи ще създаде деликатни взаимоотношения с героя на И Мин Хо, след като случайно двамата се срещат и тя му помага, което с течение на времето им става нещо като навик.

И Джун Хьок, за когото споменахме, ще поеме ролята на буен прокурор, който ще бъде опозиция на главния герой. 27-годишният актьор усилено тренира в момента и е качил 6 кг, за да промени външния си вид от последната си драма „I am Legend“, където бе млад китарист-гений. За да бъде достоен правителствен служител, той се е отдал на айкидо, бокс и фехтовка.

Премиерата на сериала е на 25 май, след края на „49 days“.

Вашият коментар