Върху кого ще бъде фокусът през април

Следващият месец ще бъде отново изпълнен с много промоции и нови песни. Можем да очакваме завръщането на няколко групи и изпълнители, някои от които дори още не са приключили с настоящите си изяви.
Като за начало Пак Джун Мин ще ни представи нов свой албум. След соло дебюта му през януари със сингъла „Not Alone“, той е подготвил нови песни, съвместно с известни певци като Уисонг и Ким Джонг Гук.

4Minute се завръщат на сцената след година отстъствие два дни преди началото на април. Те стартираха промоциите за новия си албум с няколко тийзъра със соло изяви на момичетата, които ги представят в съвсем различна светлина – по-съблазнителни и женствени.

Само ден след тях, на 31 март, ще видим новият сингъл на Со И Гук. Изпълнителят на „Love You“ се е преобразил в мрачен и драматичен образ, с който изненада всички свои фенове.

Следващите изпълнители, които очакваме с нетърпение през април са 2ne1. Заради земетресението в Япония техният японски сингъл бе отложен, поради което те решиха да изтеглят по-рано завръщането си в Корея. Доста ще трябва да поработят, за да успеят да съставят цял албум. Може би ще трябва да им простим, ако го пуснат с по-малко на брой песни. Освен албума, групата ще има съвместни проекти с марката „Адидас“, на която те самите са фенове. Двете страни сключиха договор за реклама и предстои това лято да ги виждаме много често с трите ленти.

Big Bang ще ни ударят с поредната си зашеметяваща доза индивидуализъм. Мениджърската им компания YG Entertainment съобщи, че ще пуснат нещо като междинен албум, който ще съдържа шест парчета от Tonight (Intro, Tonight, What Is Right, Somebody To Love, Hands Up and Cafe) и 4 нови песни. Дано отново не станем свидетели на самотно и безапелационно овладяване на първото място, а има по-интересна конкуренция с останалите завръщащи се артисти.

Вашият коментар