Историята на г-ца Рипли

Актьорите Ким Сънг У, И Да Хи, Канг Хе Джонг и Пак Ю Чон са основните действащи лица в предстоящата драма на МВС „Goodbye Miss Ripley“ с режисьор Чой И Соб и сценарист Ким Сън Йонг. Екипът вече се събра за първото четене на сценария, а тези предстои да започне и снимачния процес. В продукцията една млада жена ще се оплете в лъжа след лъжа и накрая ще се окаже на ръба да изгуби абсолютно всичко.

Какво научихме за отделните герои:

Ким Сънг У ще бъде управител на хотел, носещ името Чанг Мьонг Хун. Хладнокръвен мъж, роден в бедно семейство, който не се страхува да рискува, за да стане номер 1. Когато среща главната героиня Чанг Ми Ри, е изправен пред най-голямото предизвикателство в живота си – да изгуби абсолютно всичко, за което е работил, заради любовта си към нея.

Пак Ю Чон, известен повече като част от групата JYJ, ще поеме ролята на сина на изпълнителния директор на голяма японска туристическа агенция – Юката. Той ще разбере какво е истинска любов, след като срещне Чанг Ми Ри. За съжаление тяхното запознанство ще му донесе трагична съдба и той ще бъде на ръба на пълното опустошение заради чувствата си към нея.

Образът на Канг Хе Джонг  в драмата е малката сестра на Чанг Ми Ри – На Хе Джу. Чистосърдечното и невинно момиче ще се сблъска с машинациите и лъжите на голямата си сестра и опитът й да разкрие всичко ще заплаши Чанг Ми Ри.

И Да Хи се въплъщава в двуличната Чанг Ми Ри, която заради една лъжа попада в плен на измами и прикрити истини, и ще разкрие дали има достатъчно талант за образа на фаталната жена.

Сериалът ще ни предложи една истинска мелодрама, в която двама мъже се влюбват в една жена, а борбата между любовта и самоунищожението ще изправи всички пред фатални избори. Продуцентите ни обещават високо ниво на актьорска игра, солиден сценарий, добра режисура и един съвсем нов продукт, какъвто не сме виждали досега.  Дали няма да  станем свидетели на завръщането на мелодраматичния стил от преди няколко години, характерен за началото на халлю?

Вашият коментар