„Goodbye Miss Ripley“ ще отразява реален случай

Вече излезе информация за целия сюжет на предстоящата драма с Мики Ю Чон и И Да Хе. Благодарение на Dramabeans научаваме, че историята ще бъде базирана на истински случай.
През 2007 г. в Корея избухва скандал – университетския професор Шин Чонг А злоупотрябва със средства от спонсорства за галерията към университета „Dongguk“. Тя е наета две години по-рано с изключително добри академични постижения – дипломи от Канзас и Йейл, но след разследване се оказва, че те са фалшили, а тя има само средно образование. Нейният приятел, с 19 години по-голям от нея, е председателският секретар в университета Пьон Янг Кюн, който съдейства за нейното наемане и прикриването на лъжите.
Шин Чонг А се прочува в медиите като поредната „Пепеляшка“ – жена, която тръгва от нищото и се изкачва на върха, но по-късно се оказва, че всичко е една голяма измама. В момента двамата влюбени излежават своята присъда в затвора.
Що се отнася до сюжета на „Goodbye Miss Ripley“, героинята на И Да Хи ще изживее тежко детство, като остане без родители и ще бъде осиновена в семейство на неособено приятни хора. Как точно ще бъде следван истинският случай и ролите на всеки един от останалите много скоро ще стане ясно. Премиерата е обявена за месец май.

НОВО Семейството, което ще осинови главната героиня, е японска двойка, с която момичето ще замине за Япония. Там обаче, заради дългове, то ще бъде продадено за проститутка. Героинята на И Да Хи ще избяга и ще се върне в Корея, където ще започне работа като японски преводач и ще фалшифицира миналото си.
Мики Ю Чон ще бъде наследник на хотелска верига, който ще се влюби в главната героиня, а Ким Сънг У – управител в един от хотелите, който ще й намери работа и също ще бъде увлечен по нея.

Вашият коментар