Сърдечните неволи на звездите

Животът на звездите трудно може да бъде опазен, особено когато едно от основните неща, което интересува феновете им, е кой окупира сърцето на любимия им идол. В рамките на няколко дни излязоха доста новини за сърдечна обвързаност на няколко корейски и японски актьори. За всички техни фенове предлагаме кратък обзор.
Алекс, член на Clazziquai, изпълнител и участник в драмата „Pasta“, съобщи, че точно по време на тези снимки се е запознал с тайнствената дама, която в момента е обсебила интереса му. Двамата се срещат неофициално, но се държат настрана от медиите, за да не пострадат отношенията между тях.
Другата изнедата идва от звездата Ко Су, познат от „Will It Snow For Christmas?“ и „Psychic“. Неговата изгора е студентка по изящни изкуства и няма нищо общо с актьорската гилдия. Двамата са представekr преди доста време един на друг от обща приятелка и в началото са били просто познати. Актьорът е изключително предпазлив в изказванията си за нея и обяви, че отношенията им са в начален етап, затова не иска медиен натиск и внимание.

Звездите от “Athena: Goddess of War“ – И Джи Ан и Чонг У Сонг са били забелязани в Париж, хванати под ръка да обикалят магазините. Агенциите и на двамата актьори не съобщават нищо конкретно, само че в момента звездите са в почивка. Интересното е, че двамата са заминали без никакви други спътници. Дали наистина има нещо между тях ще се разбере след завръщането им в Корея.

Япония също заговори за своята звездна двойка. Има изгледи актьорите Кеничи Мацуяма и Коюки да се планирали сватба за месец май, тъй като са били видени заедно със семейства си да вечерят заедно. Двамата се срещат по време на снимките на “Kamui Gaiden” през 2008 и от тогава са заедно.

Вашият коментар