„Stranger 6“ – коопродукция между Китай, Корея и Япония

Коопродукцията на Китай, Япония и Корея „Stranger 6“ обяви първите си актьори, които ще бъдат част от екипа. Това са О Джи Хо и актрисата-модел Хан Че Йонг. Изборът на последната е неслучаен заради огромната й популярност в Китай. Очаква се останалите две страни също да обявят силни актьори за част от екипа, който ще носи името „Stranger 6“.
Историята ще обхване живота на шест личности от трите страни, участнички в продукция, които са получили топ приоритетна задача да защитават икономическа зона, изградена съвместно между Япония, Китай и Корея, от посегателствата на международна организация.
О Джи Хо ще поеме главната роля в сериала като агента на Националната разузнавателна служба Пак Те Хьон с невероятни бойни умения и силна воля  да приключва успешно своите мисии. Хан Че Йонг ще бъде хладнокръвна жена-агент, назначена да му помага в мисията.
Основните компании, участващи в продукцията на драмата, са Fuji TV, WOWOW, Index от Japan, W Media Contents, BMC Investment и HnB Pictures от Корея и Beijing Hualu Baina Films&Co от Китай.
Сериалът ще стартира излъчването си през втората половина на годината по МВС и ще бъде от 22 епизода.

Вашият коментар