Общото между Хьон Бин и Рейн

Тази година двете звезди се очаква да изпълнят военните си задължения и да постъпят на двугодишна служба в армията на Южна Корея. Хьон Бин ще го направи само след няколко дни, а Рейн се очаква да влезе през септември, след приключването на предстоящия му филм „Red Muffin“. Но общото между тях не приключва с това.

Hancinema съобщава, че корейското военно министерство иска двамата актьори да вземат участие в разиграването на битката от Корейската война при река Хакдонг! Събитието предстои да се осъществи като част от многото планирани проекти на министерството за отпразнуване на 60-годишнината от началото на Корейската война, която се отбеляза миналата година.

Есента на 1950 г. войската на Обединените нации се бори усилено да удържи при река Хакдонг. Взривяването на моста над Хакдонг при Уегуан през август е един от опитите да се удържи севернокорейската армия да напредне към Тегу и един от важните моменти за защитата на град Пусан. За съжаление, при разрушаването на моста загиват много корейски бегълци. През 1993 г. той е възстановен и е наречен „Мостът на патриота“. В момента е една от културните ценности на Корея.

2 коментара за “Общото между Хьон Бин и Рейн

  • 10.03.2011 в 11:13
    Permalink

    Може би заради имената :). Изгледай по един филм с всеки от тях и няма да има повече объркване.

  • 02.03.2011 в 17:40
    Permalink

    Още бъркам Byung-hun с Hyun Bin и се чудих как така първия ще снима G.I. Joe 2 тази година, а те били различни 🙂

Вашият коментар