Големият удар на Big Bang

Едно от най-чаканите през последните две години завръщания вече е факт. Точно в 00 часа на 24 февруари бе пуснат откъс от клипа „Tonight“ на Big Bang в официалния канал на агенция YG.

Групата е подготвила мини албум с шест песни, който от днес (корейско време) вече може да сваля от онлайн музикалните магазини, а от утре ще бъде пуснат и на физически носител. G-dragon отново доказва своя талант и стои в основата на съставянето на всичките парчета. В албума са включени и корейските версии на „Hands Up“ и „Somebody To Love“, които бяха пуснати вече на японския пазар като сингли.
Откъс от интрото към албума – “Thank you and you” можете да чуете по-долу:

Един коментар за “Големият удар на Big Bang

  • 24.02.2011 в 11:29
    Permalink

    Албумът е качество! След две години и три месеца, отново като петорка, момчета звучат като пораснали момчета, дори и гласово. Това първо, и второ, дори и с мини албум и много малко за нас феновете нови песни, показват развитие, което е нужно в малко сгъстеното и пренаситеното, стилово еднообразно кей поп очарование. 
    Електрониката няма да я коментирам, но съм доволна от акустиката и новия полъх в музиката им, има една нова мелодична емоция…

Вашият коментар