SBS спря “What’s Up”

Неприятна новина изненада феновете на музикалните сериали. Ученическата драма “What’s Up”, която се очакваше да започне средата на март по SBS, е спряна от продукция.

Този петък се е състояла среща на телевизията SBS с журналисти, на която е било съобщено, че поради „различни обстоятелства“ тя е била принудена да отмени шоуто. Представителят на медийната компания добавила, че е имало изключително трудности при организирането на част от нещата, а наложениете промени в програмната схема били твърде мащабни.
Драмата бе само на 10% от приключването на снимките и продуцирането, след като всичко стартира през юли миналата година. Заради участието на известната сценаристка Сонг Джина, която написа “KAIST”, продукцията привлече голям интерес още от начало. Десонг от Big Bang щеше да направи своя актьорски дебют в компанията на Джу Хуан, Джу Ън, Чанг Хе Джин и други млади изпълнители. Всички актьори преминаха през половингодишна вокална и танцова тренировка, за да могат успешно да изиграят ролите на студентите-артисти, чиято мечта е да бъдат главни герои в мюзикъли.

Вашият коментар