Айбу Саки ще „наддаде“ 35 кг за нова роля

Драмата на Юкава Казухико “Rebound”, която стои и зад „Joou no Kyoushitsu” и “Magerarenai Onna”, ще покаже в главната си роля актрисата Айбу Саки. Историята отразява животът на Юкава, която в миналото е имала проблеми с теглото и още шести клас е тежала 60 кг, а по-късно достига до 85 кг заради любовта си към сладкото. С помощта на упражнения и диети сваля 35 кг, а в момента е редактор на модното списание „MODE Kei”.
Акрисата в главната роля ще бъде Нобуко, 85-килограмово момиче, което също много обича сладкиши, но трябва да вземе решение за промяна на живота си. Затова тя се заклева да не вкуси повече сладко и така успява да свали 35 кг. Вече редактор на списание, Нобуко прави интервю с един сладкар и скоро е изправена пред дилемата да спазва ли още клетвата си или да се среща с привлекателния готвач (Хаями Мокомичи).

За да достигне съответното тегло, крехката Айбу Саки ще минава през специален грим и ще навлича допълнителен костюм, за да изглежда автентично наддала килограми.
Сериалът стартира през април и в него за трети път тя ще си партнира с Хаями Мокомичи, с който играха в “Zettai Kareshi”. Като най-добрата приятелка на Нобуко ще видим и Кирияма Чяки.

Източник: tokyohive

Вашият коментар