Мини албумите са на мода

Вместо пълни албуми от над десет песни или сингли от само две, напоследък корейските групи се позиционират в златната среда от 4 до 7 парчета и ги обединяват в т.нар. мини албуми. Хем феновете имат достатъчно песни за слушане, хем артистите има достатъчно време за подготовка и не се претоварват прекалено.

След известно забавяне Кахи от групата „After School“ днес дебютира като соло певица и пусна своя ‘мини’ от четири песни. Докато чакаме първия й видеоклип към парчето “Come Back You Bad Person”, в което се очаква да видим доста силна хореография, чуйте едно от останалите й парчета:

“Roller Coaster”

-*- -*- -*-

25 февруари е датата, на която се очаква продукцията на Super Junior M – подразделение на оригиналната Super Junior, в което влизат Сънгмин, Ънхьок, Чоу Ми, Тонгхе, Кьохьон, Шиуон и Рьоук, които са подготвили ‘мини’ за китайския пазар със заглавие „Too Perfect“.

-*- -*- -*-

След поредния ъпдейт на сайта на YG Entertainment , компанията пусна информация, че предстоящият албум на Big Bang на 24 февруари също ще бъде ‘мини’. От близо 4 години групата не е пускала съвместен проект на корейския пазар заради ангажиментите си в Японие, поради което феновете им с нетърпение чакаха новата им продукция. Засега обаче, те ще трябва да се задоволят със седем песни, вместо с 14 и с очаквания за втори ‘мини’, който ще бъде пуснат втората половина на тази година.

-*- -*- -*-

След като събуди любопитството на корейските фенове с предизвикателните сними към проекта им, новата група „Dalmatian“ също пусна днес своя ‘мини’. Момчетата споделят, че са участвали в писането и композирането на всичките седем парчета от него. Две ще бъдат водещите песни, с които групата ще промотира дебюта си – “Lover Cop” и „That Man Disapproves“, които са резултат от съвместната дейност на Disc Brothers, Shinsadong Tiger, Rado, Jang Geun и Day Day.
Ще имате възможност да ги видите и чуете скоро, така че ви предлагаме трето тяхно парче:

Lost In Love

Вашият коментар